A La Carte

Kadaise Vilnius garsėjo kaip svetingai svečius priimantis miestas, kuriame gausu restoranų, sekančių Senojo žemyno kulinarinių tradicijų pėdomis. Šiandien visa tai vėl atgyja a la carte restorane Trinity, kuriame susipina senosios Europos tradicijos, Prancūzijos įkvėpti receptai ir unikalus lietuviškas požiūris į maistą. Bet kuri šventinė vakarienė Vilniuje – Trinity a la carte restorane – taps nepamirštamu prisiminimu visą likusį gyvenimą.

A la carte reikšmė labai paprasta – tai laisvės pasirinkti, neapribojant svečio. Skani vakarienė Trinity Vilniuje bus garantuota, jei turėsite laisvę rinktis, ką ragausite šiandien. Tik maisto produktų sezoniškumas ir virtuvės šefų kūrybiškumas formuoja patiekalų įvairovę, todėl ištisus metus čia rasite tai, dėl ko atvykote – intrigą, kaip šį kartą nustebins pasirinktas patiekalas.

Trinity ilgus metus kurtas ir galiausiai išgrynintas a la carte meniu pasiūlys jums rūpestingai subalansuotus patiekalus, gaminamus iš aukščiausios kokybės produktų, atkeliaujančių iš vietos ūkininkų ir Lietuvos upių, širdžiai artimos Prancūzijos bei kitų vietų. Ypatingas požiūris į maistą leidžia sukurti stebuklus, kurie ne tik žavintys, bet ir naudingi mūsų kūnams.

Trinity a la carte restoranas – tai vieta, kurioje savo skonio receptorius supažindinsite su dar neatrastais skirtingų skonių deriniais. Jie nuspalvins jūsų kasdienybę ir intriguojančiai vilios apsilankyti dar ir dar kartą.

Geras maistas restorane – neabejotinai yra kertinis vietos akmuo, tačiau Trinity šiuolaikinių restoranų pasaulį mato kur kas plačiau. Svečių noras sugrįžti nėra nulemtas tik kokybiško maisto ir stebinančių kulinarinių patiekalų. Tai kur kas daugiau nei tai. Trinity a la carte restoranas yra įsikūręs istoriją menančiame pastate, kuriame dar XVIII a. veikė moterų vienuolynas. Išsaugotas autentiškas interjeras, persipynęs su modernumo ir klasikos bruožais, sukuria unikalią erdvę Vilniuje pavakarieniauti. Tuo tarpu profesionalus personalas rūpinasi kiekvienu svečiu taip, tarsi jis pagaliau sugrįžo namo. 

Ieškote vietos romantiškai vakarienei? O gal norite įsimintinai paminėti savo gimtadienio, vestuvių ar kitą šventę? Sutikti Naujuosius metus? Ar rengti verslo susitikimus? Rezervuokite staliuką ar visą Trinity restorano erdvę paskambinę telefonu arba užpildę rezervacijos formą mūsų svetainėje. Leiskite prisidėti prie jūsų neišdildomų prisiminimų kūrimo.

Baro užkandžiai

1.

Austrės (1 vnt.)

4 eur
2.

Rūkyti migdolai

4 eur
3.

Ispaniškos alyvuogės

5.5 eur
4.

Ožkos sūrio spurgytės

6 eur
5.

Saliamių ir kumpių rinkinys

13 eur
6.

Sūrių rinkinys

11 eur
5
Saliamių ir kumpių rinkinys
13 eur
6
Sūrių rinkinys
11 eur

Restorano užkandžiai

1.

Brandintos jautienos išpjovos tartaras

Patiekiama su putpelės kiaušinio tryniu, karnišonais, kapario uogomis
15 eur
2.

Jūros šukutės su chorizo 

Patiekiama su namine duonele
12 eur
3.

Sraigės (6 vnt.)

Užkepta sviestu ir žalumynais
10 eur
4.

Aštuonkojo carpaccio

Patiekiama su laimo ikrais, čili dribsniais, žalumynų padažu
12 eur
2
Jūros šukutės su chorizo 
12 eur
4
Aštuonkojo carpaccio
12 eur

Pagrindiniai patiekalai

1.

Antienos krūtinėlė

Patiekiama su pomme purée, vyšnių demi-glace padažu ir glazūruotu brokoliu
23 eur
2.

Upėtakio filė

Patiekiama su upėtakio ikrais, pekino kopūstu, kaliarope ir žirneliais
21 eur
3.

Aštuonkojis

Patiekiama su degintomis bulvytėmis ir romesco padažu
29 eur
4.

Naminiai ravioliai su ožkos sūriu

Patiekiama su spalvotais burokėliais, pistacijomis ir parmezano padažu
15 eur
2
Upėtakio filė
21 eur
4
Naminiai ravioliai su ožkos sūriu
15 eur

Steak frites

1.

Brandintos jautienos išpjova (Argentina)

Patiekiama su pipiriniu padažu ir sezoninėmis daržovėmis
32 eur
2.

Brandintos jautienos antrekotas (Argentina)

Patiekiama su spalvotomis morkomis ir degintais šalotiniais svogūnais
26 eur
3.

Brandintos jautienos išpjovos tartaras

Patiekiama su putpelės kiaušinio tryniu, karnišonais ir kapario uogomis
26 eur
4.

Jautienos mėsainis

Patiekiama su trumų duxelles, raclette sūriu ir baltųjų trumų aioli
17 eur

Desertai

1.

Baltojo šokolado crème brûlée

Patiekiama su avietėmis
7 eur
2.

Tatin obuolių pyragėlis

Patiekiama su cinamoniniais ledais
7 eur
3.

Naminių šerbetų trio

Sezoninė selekcija
5 eur
1
Baltojo šokolado crème brûlée
7 eur